Loading...
ALGEBEHANDLING2019-01-17T11:45:26+00:00

Algebehandling til Danmarks BEDSTE pris!

Få din flotte og præsentable indkørsel, eller terrasse tilbage.
Vi renser dine fliser, så de kommer til at se næsten nye ud igen. Alge og mos belagte fliser kan være glatte og mere udsatte for frostsprængninger, også ser de bare kedelige og triste ud.

3 gode grunde til at bestille fliserens hos Vores Servicemand

  • Professionel fliserensning går meget hurtigere end at lægge nye fliser.
  •  Med imprægnering vil fliserne være vandafvisende i op til 8 år
  •  Forhindrer at overfladen frostsprænges og nedbryde

Sådan foregår fliserens:

Haven ser meget flottere ud, når fliserne ser ud som nye. Men på grund af vind og vejr, så er flisepest og alger et meget typisk problem i de danske haver. Derfor er rensning af fliser blevet en nødvendighed for at holde den grimme belægning væk fra fliserne.

Først skal fliserne afrenses, det gør vi med vores professionelle udstyr, som rydder fliserne for alle alger, mos, flisepest og andet skadeligt for fliserne. Ud over det ser pænt ud, forebyger det bla. også frostsprængninger.
Efter afrensning, desinficerer vi. Det er en behandling der trænger ned i fliserne, og forebygger nye algeforekomster.

Skal dine fliser imprægneres?

Ønsker du at få dine fliser imprægneret, gøres det inden for maksimalt 3-4 uger efter afrensningen. Vores imprægnering er i de fleste tilfælde mere effektiv end den fliserne har fra nye, hvilket gør at det kan være en god idé at give nye fliser en behandling også.

Til sidst er det bare nyt fugesand. Afrensningen af fliserne vil også rense det gamle fugesand væk, så nyt skal på. Hos Vores Servicemand kan du vælge selv at sørge for nyt sand, eller lade os komme med det. Og ønsker du det, kan vi også lægge det ud.

Algebehandling og Tagrensning:

 

Mos og alger ødelægger dit tag på få år – også ser det rigtig grimt ud. Glansens af dit hus forsvinder. Udover at taget bliver grimt at se på, så svækker mosset og algerne taget, da deres rødder skaber små huller i tagets belægning. Dette kan resultere i frostsprængninger i taget, der efterfølgende kan forårsage utætheder i taget. I værste fald kan hele taget skulle udskiftes grundet manglende vedligeholdelse.

Bliver din bil tit vasket? Hvad med dit tag…. Dit tag har også brug for pleje og vedligeholdelse. Vi oplever ofte, at folk godt kan glemme, at taget om noget, er udsat for naturens elementer. Den hyppigste årsag til, at folk vælger at få en tagrensning skyldes typisk tagets udseende, der er blevet grimt og trist. De færreste gør sig tanker om tagets generelle sundhed.

3 gode grunde til at bestille algebehandling hos Vores Servicemand

1. Uforpligtende tilbud, vi gennemgår alle faser, ingen overraskelser undervejs.
2. Vi er medlem af Dansk Byggerrig og alle vore medarbejder er på dansk overenskomst.
3. En aftale er en aftale, vi arbejder med faste priser.

Vi passer på Miljøet – derfor…

anvender Vores Servicemand miljøgodkendt udstyr til tagrens. Udstyret består af et lukket højtrykrensesystem og godkendte produkter til bearbejdning af alger og lav. Det lukkede højtrykrensesystem sikrer, at al snavs og skidt bliver opsamlet. Asbest bliver naturligvis også filtreret fra.

Ring I dag

  • 2929 4748

  • Åbningstider:
    Man – Fre: 08:00 til 17:00
    Lørdag: 09:00 til 14:00

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på algebehandling eller fliserens, du bliver kontaktet hurtigst mulig.

Få et gratis tilbud
close slider